• slide-donosa-000.jpg
  • slide-donosa-001.jpg
  • slide-donosa-002.jpg
  • slide-donosa-003.jpg
  • slide-donosa-004.jpg
  • slide-donosa-005.jpg
  • slide-donosa-006.jpg
  • slide-donosa-007.jpg
  • slide-donosa-008.jpg
  • slide-donosa-009.jpg
  • slide-donosa-010.jpg

О нама

slide donosa 000Започели смо своје пословање крајем прошлога века у тешким тржишним условима.
Ти тешки услови нису успорили наш развој, већ су напротив, учврстили визију нашег предузећа и пројектовали жељено стање наше тада мале фирме, које смо хтели да видимо у будућности.
Напоран рад проткан квалитетним пословањем и односом са нашим муштеријама, уродили су плодом. Из наше мале породичне фирме родило се предузеће Доноса-ДМ - које сада даје узор свим почетничким фирмама, да само на највећим вредностима од којих су породичне на првом месту, може да се успе.
Налазимо се у Србији у Браничевском округу тј у Петровцу на Млави у улици Петра Добрњца бр 2. где нам се и налази пословно продајни објекат.

ДОНОСА-ДМ
ДРУШТВО СА ОГРАНИЧЕНОМ ОДГОВОРНОШЋУ ЗА ПРОИЗВОДЊУ, ПРОМЕТ И УСЛУГЕ ДОНОСА - ДМ ДОО, ПЕТРОВАЦ

Улица: Петра Добрњца бр. 2
12300 Петровац на Млави

Тел: +381 63 1718430

Е-пошта: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

https://donosa.rs/

Мисија

Доноса-ДМ као породична фирма заснована на навећим вредностима друштва пројектује исте те вредности како на околину тако и на запослене. Једину политику коју наше предузеће поседује је политика квалитета.
Политика квалитета је саставни део укупне пословне политике Доноса-ДМ, а заснована је на успостављању, примени и одржавању законом прописаног и тржишно оријентисаног пословног система, а са циљем потпуног задовољења потреба и очекивања корисника и других заинтересованих страна, уз стално побољшавање система менаџмента квалитетом и повећање ефикасности и ефективности комплетног пословања предузећа.
Започели смо послове као породично предузеће и опстали сачувавши највеће вредности које умножавамо ширећи дух предузетништва заснован на непролазним вредностима. На својим циљним тржиштима послујемо оријентисано ка будућности и примењујемо наше искуство и стручност за изградњу својих позиција на новим тржиштима.
У распону од шрафовске робе па до најсофистициранијих машина најреномиранијих компанија које су изградиле своје брендове квалитетом - нудимо својим купцима робу кроз разне палете производа које су препознатљиве као најквалитетније на тржишту.
Наш продајни асортиман се употпуњава изванредним сервисом и техничком опремом најновије генерације.
Преданост наших запослених, наша флексибилност и блискост коју осећамо са нашим купцима на локалном тржишту чини нас њиховим приоритетним партнером.
Кроз предузетнички дух, далекосежно размишљање и непрекидно унапређивање наших процеса рада, ми креирамо додатну вредност нашим купцима и на тај начин осигуравамо дугорочан заједнички успех.
Јака финансијска политика и умерена профитна стопа нам гарантују независност и постојан раст.

Визија

Доноса – ДМ представља значајно предузеће орјентисано лидерству у презентовању тј продаји најквалитетнијих брендова на својим циљним тржиштима.
Доноса – ДМ јесте и биће независно породично предузеће.
Заједно са нашим партнерима ми испуњавамо жеље купаца стручно, поуздано и са даром за иновације на пољу технологије хабања, спајања и сечења, као и прецизних инструмената.
То је оно што нас чини првим избором код наших купаца и запослених.

Наше вредности

Оријентација ка купцу
Усмеравамо се према индивидуалним захтевима наших купаца и помажемо им да унапреде своју конкурентност и свој укупан резултат.

Оријентација ка запосленима

Ми обучавамо, развијамо и унапређујемо мотивисане, успешне и одане запослене. Од њих очекујемо самоиницијативу, тимски рад и одговорност.

Одговорно понашање

Ми схватамо наше обавезе према запосленима и према друштву веома озбиљно:
Безбедност: обавезујемо се да спроведемо мере заштите особља, безбедну производњу, руковање и коришћење производа.
Здравље: ми постављамо радне стандарде који осигуравају здравље и добробит сваком појединцу.
Животна средина: као део ширег друштва, водимо рачуна о заштити животне средине.
Одговорност предузећа
Одговорним руковођењем нашим ресурсима и коришћењем талената запослених на прави начин, повећавамо вредност породичне компаније на дуге стазе.

Посебност

Наши поступци се базирају на техничкој стручности, иновацијама, флексибилности и способности брзог доношења одлука.

Узајамно поверење и поштовање

Наша узајамна сарадња заснована је на поверењу, искрености, транспарентности и отвореној комуникацији. Ми уважавамо културне и друштвене обичаје и разлике и придржавамо их се у свим местима у којима послујемо.

Пословни подаци:

Мат. бр: 20023333
ПИБ: 103817050

Текући рачуни:
205-0000000088052-63
205-0000000130928-57
160-0000000383447-58


 


Штампа  

Publish modules to the "offcanvs" position.

Free Joomla template by Ltheme